Aktiv Clairvoyance
              Drømmetydning
                       Trommerejser                      

          Jeg giver individuelle sessioner og afholder Drømme-Workshops og Foredrag

Drømmetydning... Drømmeforståelse... Drømme Coaching...

Er jeg en sommerfugl der drømmer...?

En drøm er som en sommerfugl: Farvestrålende - spinkel - tilsyneladende uden styrke eller målrettethed, og alligevel når den frem til dig - i et kort øjeblik - i al sin sarte skønhed. Er det ikke fantastisk?
Dine drømme har altid en vigtig meddelelse til dig. Din underbevidsthed benytter de symboler og ingredienser som du har "nemmest" ved at tage til dig eller forstå. Paradokset ligger i, at det som regel føles langt fra "nemt" at forstå budskabet. Får du ikke fat i budskabet første gang vender det tilbage i næsten samme skikkelse. Sådanne tilbagevendende drømme, kalder jeg for temadrømme (i daglig tale mareridt) og det er dybt facinerende at følge deres udvikling gennem tid.

I alt drømmearbejde er det fint at have en neutral person at vende drømmen med. Og det er her, jeg støtter dig ved at være din personlige drømme coach. Jeg arbejder grundlæggende ud fra en Jungiansk opfattelse af drømmene og deres symboler, men benytter også mine clairvoyante evner når jeg "ser på" en drøm. Dette kommer dig til gode fordi du vil opleve at dine egne horisonter udvider sig i forhold til hvad der "er muligt". Du vil få det extra udbytte af drømmearbejdet, at du efterhånden på en enkel og ligetil måde evner at se at dine drømme rummer mange flere aspekter end du først troede. Fordi dine drømme afspejler både dit daglige liv og dine skjulte muligheder og potentialer, vil du også opleve, at din tilgang til livet bliver mere ligetil og ubesværet, at mange flere ting lykkes for dig, netop fordi du via dine drømme og din forståelse af dem kan sige ja til letheden i dit liv.

Jeg er Shaman og Clairvoyant. Som Shaman har jeg den livsopfattelse, at vi alle er en del af et større hele, at det ikke bare er "os mennesker" kontra "naturen". Shaman betyder oprindeligt "At se i mørket... Den der ser i mørket". Clairvoyant er fransk og betyder "At se klart...". Du kan så sige, at det at være Clairvoyant eller Shaman er det samme, men måden en drøm fortolkes på kan imidlertid veksle ganske meget i disse to verdener. Hos mig hører det sammen, lige som min højre og venstre hånd hører sammen, selvom jeg bruger dem helt forskelligt.

Drømme og drømmetilstanden har altid fascineret mig. Når jeg vågner om morgenen, er det drømte for mig lige så virkeligt og sandt, som det jeg husker, jeg oplevede i går eller for ti år siden. Gennem mange år er jeg gået dybt i symbolverdenen og dens mange fortolkninger. For mig er der i dag ingen skole eller måde at betragte drømmene og deres symbolværdi på, som er den endegyldigt sande og korrekte.

Det, der for dig har en helt klar meddelelse, kan sagtens for mig vise en helt anden vej, og det er gennem disse polariteter at nye muligheder viser sig. Også derfor er det min overbevisning, at drømmetydning alene baseret på symboler og tydningsbøger giver alt for snævre rammer for hvad en drøm kan betyde for dig. Tillad dig at lade dig overraske. Vær åben for at din drømmetilstand vil dig noget godt, selv når du i første omgang oplever det som et mareridt. Der er altid en positiv intention bag drømmen, og den kan jeg hjælpe dig med at finde ind til. Når du kommer til mig og fortæller din drøm, vil der, uden at jeg gør noget bevidst, danne sig billeder i min "hukommelse". Det er ligesom disse billeder befolker din drøm og agerer i den. Det, jeg på denne måde oplever eller ser, deler jeg med dig. For mig er det en naturlig ting, jeg opfatter det som jeg er billeddanner, og sådan har jeg altid haft det.

Vil du i kontakt og dialog med dine drømme så ring/SMS på tlf. 4019 5440 eller brug e-mail.
Jeg giver sessioner i Hillerød.

En almindelig session varer ca. 1 time og koster kr. 700.
Du kan også sende din drøm på e-mail, så få du svar på samme måde det koster kr. 350

Du er velkommen til at få uddybet svaret, det koster ikke ekstra!


Afbudsregler:
Hvis du ikke kan komme alligevel til en aftalt tid, skal du meddele det pr mail eller telefonisk senest 24 timer før! Ved senere afbud eller ingen afbud forventer jeg, at du betaler for sessionen.