Aktiv Clairvoyance
              Drømmetydning
                       Trommerejser                      

          Jeg giver individuelle sessioner og afholder Drømme-Workshops og Foredrag

Aktiv Clairvoyance...

Forestil dig at du står på en sandstrand ved havet, du føler dig tiltrukket af vandet, og samtidig er du bange, for du kan ikke svømme. Tøvende tager du sko og sokker af for at mærke vandet. Er det koldt? Er det farligt? Du sætter forsigtigt foden ud i vandet ned på bunden... og mærker til din forundring at du forsvinder ned i dybet. I dette split-sekund som det synes at vare, oplever du en regnbue af følelser og sansninger som totalt forvirrer din "mind" og som samtidig blot er så sande. Du bliver klar over at du her frit kan bevæge dig i alle retninger, at dette er dit rette element, at du kan ånde og leve her og at der er trygt og fint. Alt hvad der findes her, inklusive dig selv, hører til, og er med til at skabe helheden.

Sådan mødte jeg mine evner til Clairvoyance / Klarsyn. Jeg troede det krævede skolegang og uddannelse, og det eneste nødvendige var at tage det første skridt...

Din søgen i livet har bragt dig vidt omkring, og nu er du HER. Du er her, fordi du søger svar på store spørgsmål i dit liv: Hvad er min mission? Hvilke er mine potentialer? Hvilken retning skal jeg gå?

Har du mod, livsvilje og ærlighed? For det kræver mod at STÅ VED dit liv, det kræver livsvilje at VILLE livet, netop i den form dette liv denne inkarnation har, og det kræver ærlighed at erkende at sådan ER det.


Clairvoyance betyder egentlig klart syn / klarsyn, at se klart. Jeg kalder min form for clairvoyance for aktiv clairvoyance, for at gøre dig opmærksom på, at selvom jeg kan pege en retning for dig, og beskrive hvad du har af muligheder, så er du selv nødt til at gå skridtene for at komme derhen, hvor du ubevidst ønsker dig at være. Jeg kan formulere for dig, hvordan der vil se ud, hvad du kan komme til at opleve, men selve mødet må du aktivt opsøge selv.
Det er ikke min opgave at være spåmand, at entydigt formulere, hvad der skete for dig engang eller kommer til at ske. Vi er jo kreative mennesker, og kan, syns vi da selv, bestemme over vores liv. Så hvis jeg fortæller dig, at der kan ske noget helt eksakt, hvis du som sædvanligt går til højre ud af din gadendør, kan du jo vælge at gå til venstre og på den måde gøre hele det "forudsagte" til skamme! Du kan så sige, at jeg har taget grueligt fejl.... Eller at netop det, jeg sagde, fik dig til at gøre noget anderledes, således at du netop fik den oplevelse, det var meningen du skulle have...!
Du har frit valg, og du kan kun gøre en af tingene.

Er den clairvoyante ærlig og fair, vil udbyttet af en clairvoyance session alene afhænge af modtagerens åbenhed, ønsket om at få noget "mere", noget skjult at vide. Dette "noget" bor allerede inden i dig kan du sige, men du kan ikke se det eller mærke det. Derfor behøver du en anden til at spejle dig i for at erkende det.
Du tror måske, at det er den clairvoyante der "kommer" med svarene? Sådan ser jeg det ikke. Jeg fortæller grundlæggende blot det som jeg ser, og jeg ser dybt. Mine billeder, mine svar vil være en resonans på den sandhed du allerede bærer dybt i dig. Det, du vil få at vide hos mig, vil berøre dit inderste, dine ressourcer, dine muligheder.

Jeg giver sessioner i Hillerød.

En almindelig session varer ca. 1 time og koster kr. 700.


Sessionen kan optages og derefter leveres på CD, det koster kr.100, og skal adviseres i forvejen.


Afbudsregler:
Hvis du ikke kan komme alligevel til en aftalt tid, skal du meddele det pr mail eller telefonisk senest 24 timer før! Ved senere afbud eller ingen afbud forventer jeg, at du betaler for sessionen.


Du bestiller tid på tlf. 4019 5440 eller bruger e-mail